top of page

Human Point etableret

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Efter mange år i rekrutteringsbranchen har Mia Boldsen Müller valgt at gå selvstændig og starte Human Point. Et IT rekrutteringsfirma, som tilbyder virksomheder hjælp til at finde IT medarbejdere til fastansættelse samt konsulenter til midlertidig ansættelse som freelance.

1. July 2017​

Mia har derfor valgt at opsige sin stilling efter flere år som afdelingschef i et IT konsulenthus, for at forfølge sin drøm om at blive selvstændig.

 

Mia udtaler “Efter jeg har haft succes som afdelingschef, hvor jeg har skabt stor overskud i virksomheden inden for IT rekruttering. Det har været en sjov tid, men kan mærke at jeg nu må folde vingerne ud og tage springet, efter utallige opfordringer. Jeg glæder mig afsindigt, til gøre en forskel for de virksomheder, som har brug for vores hjælp. Vi i Human Point brænder for at finde det helt rigtige match, og få et ordentligt og respektfuldt samarbejde med vores kunder. Mit team og jeg vil i hvert fald gøre vores absolut bedste for at det skal blive en succes for alle parter”.

Mia har over 20 års rekrutterings erfaring. Først som HR Chef i en ingeniørvirksomhed, derefter i forskellige IT konsulenthuse. Alle rekrutteringerne har altid været af den tunge tekniske del f.eks ingeniører mv., og også alt inden for ledelse.

 

Mias ønske er at når virksomheder overvejer hjælp til IT rekruttering, at de så vil tænke Human Point. “Vi har i hvert fald kompetencerne til at hjælpe og vil gøre vores bedste”, udtaler Mia.

bottom of page