TIA udviklere søges til Alm. Brand

Har du solid TIA-erfaring, og kunne du tænke dig et job, hvor du får de bedste muligheder for at bringe al din viden i spil, få masser af indflydelse og ikke mindst udvikle dine egne kompetencer undervejs, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

I Alm. Brand har vi sat en ny og meget ambitiøs kurs med digitalt salg og partnerskaber som helt centralt element. Vores forsikringsprodukter skal kunne sælges og formidles på flere digitale platforme og af partnere som fx VWSF (Audi, VW, Porsche m.fl.) og Sydbank – fuldt integreret i deres digitale platforme. Her er vores store og komplekse TIA-platform det helt afgørende omdrejningspunkt, og det er derfor, vi har brug for dig og din bredt funderede viden på tværs af arkitektur og kode.


Dine opgaver

Dit overordnede mål er at hjælpe med at løfte vores TIA-platform til næste niveau, hvor blandt andet nyudviklede micro services og API’er skal muliggøre digitalt salg og partnerskabssalg.


Som seniorudvikler driver du nye initiativer hele vejen frem til løsningerne er implementeret, og du sikrer med klar kommunikation, at alle er med, både i teamet og blandt involverede interessenter.

Vi var en af de første til at implementere TIA, og i dag er vores platform blandt de største i verden. Der er masser af rigtig gode elementer, og der er masser af spændende ting, vi skal tage til det næste niveau. Du kommer til at udfolde dine evner i tværfaglige, agile Squads, der udvikler via 14-dages sprints.


Dit arbejde omfatter:

● At drive nye initiativer fra første idé frem til endelig implementering

● PL/SQL-udvikling i TIA

● Videreudvikling af TIA’s REST-API’er og andre integrationer, fx til Scalepoint

● Udvikling af servicelag omkring TIA, typisk i Java Deltagelse i brainstorms og beslutninger omkring løsningsarkitekturen i platformen

● Bidrag til vores fortsatte bevægelse mod et DevOps set-up inklusive driftsautomatisering, automatiseret test, vidensdeling m.m.


Vores tværfaglige Squads består typisk af en Product Owner, Scrum Master, Forretningsspecialist, Forretningsudvikler, Tester samt udviklere fra vores forskellige platforme (CRM/Salesforce, integration, Forsikring/TIA m.fl.).


Nøgleordet er tillid. Vi tror således fuldt og fast på, at de enkelte Squads er de bedste til at komme op med løsninger, der får teknologi og forretning til at gå op i en højere enhed. Stort ansvar går hånd i hånd med stor indflydelse og personligt impact.

Kvalifikationer

Som erfaren udvikler ved du også, hvornår en løsning er god nok til formålet, og du kan således sige stop og komme videre, så vi ikke spilder tiden på detaljer, der reelt ikke gør en positiv forskel. I den sammenhæng kan du udfordre forretningen, hvis en idé kræver unødig megen udviklings tid ift. værdien af løsningen. Det kræver gode kommunikationsevner og herunder evnen til at forklare svært teknisk stof til folk uden din egen ekspertise.


Du har en videregående uddannelse som er relevant for stillingen. Du arbejder måske i et forsikringsselskab som TIA udvikler.


Dine kvalifikationer:

● Solid software-udviklingserfaring og herunder flere års erfaring med TIA

● Erfaring på tværs af udvikling og konfiguration, herunder PL/SQL-udvikling

● Erfaring med TIA REST og API’er/integrationer

● Erfaring med Java-udvikling – backend micro service erfaring er et plus, men ikke et krav

● Erfaring med DevOps, automatiseret test og processer omkring releases og deployment

● Erfaring med og/eller ønske om at lære mere om løsningsarkitektur


Vi leder efter en erfaren udvikler, der kan se det overordnede billede, og som har lyst til at bringe sine ideer frem som den primære TIA-ekspert, både i forskellige Squads og som TIA-ambassadør mere bredt i organisationen.


Du kan lide at skabe resultater som del af et hold, hvor sparring og videndeling af afgørende. Da vi er i transformation, skal du trives i et miljø med mange forandringer – vi kender ikke vejen, så vi tilpasser løbende i takt med, at vi bliver klogere.

Arbejdssted

Alm. Brand på Midtermolen på Østerbro med udsigt over vandet tæt på Østerport Station og Langelinje.

Teamet

Teamet - i afdelingen Forsikringsteknologi.

Du får godt 20 gode kolleger på Alm. Brands hovedkontor. Vi er TIA- og Java-udviklere, Product Owners, Business Analysts, Testere og en Release Manager. Mange af os er meget erfarne ikke mindst inden for TIA. Vi deler et fokus på høj kvalitet og en stor lyst til at skabe den bedst tænkelige platform for fremtiden. Vores miljøet er åbent og imødekommende med plads til at være sig selv.

Du tilbydes:

  • En stærk kultur, hvor folk er gode ved hinanden og sætter et godt samarbejde højt

  • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar

  • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen

  • Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone

  • Alm. Brand tilbyder dig et job med rigtig gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer

  • En god kantineordning

  • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Alm. Brand har en effektiv beslutningsproces som gør, at der ikke er langt fra idé til handling. De tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid og samarbejde via en fælles team-baseret indsats. Du vil i høj grad få mulighed for at præge løsningerne i en konstruktiv dialog.

Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Alm. Brand

Alm. Brand A/S er en dansk, finansiel koncern bestående af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed inden for skadesforsikring, samt liv- og pensionsforsikring. Arbejdsglæde smitter og Alm. Brand Koncernen ønsker stor arbejdsglæde. Stor arbejdsglæde kan omsættes til engagement, motivation og tilfredshed. Vi forventer, at du som medarbejder bidrager positivt til udviklingen af Alm. Brand.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags