GÅ TIL TOP

© 2017 Human Point 

 • LinkedIn Social Icon
Please reload

Aktuelle stillinger

IT Infrastruktur- og/eller Netværksarkitekt til Forsvarets PIT

9 Jul 2019

Er du en erfaren IT Arkitekt og vil du være med til at løfte Forsvarets IT kapaciteter til det højest mulige niveau?

 

Stillingen

Du vil være en central del af Forsvarets nye IT afdeling PIT, som har til ansvar at skabe en fælles IT enhed og transformere den eksisterende. De dækker hele det danske Forsvar. Du vil være en del af Infrastruktur- og Netværksteamet der består af 12 IT-personer. Din opgave som arkitekt er at skabe nye solide IT-arkitekturer som kan rumme forsvarets sikkerhedsbehov og komplekse koncern. Derudover vil du få en afgørende rolle i udviklingen af processer og kommunikation af strategisk IT-arkitektur.

Du vil samarbejde på tværs af organisationen med infrastruktur, applikationer og militære systemer. Du vil arbejde med løsningsarkitektur og strategisk arkitekttur, med en planlægningshorisont på 2-4 år. Stillingen er fastsat til 2 år med henblik på forlængelse.

 

Dine kvalifikationer
 • Som IT Arkitekt hos forsvaret skal du besidde stærke kommunikative kompetencer og være i stand til at kommunikere med alle niveauer i en større koncern. Dertil ser vi gerne at du har erfaring indenfor rådgivning af strategisk IT planlægning. Dertil søges en person som har:

 • Erfaring inden for netværks- og/eller infrastruktur arkitektur

 • Erfaring med integrationer mellem applikationer - Kendskab til Achimate eller lignende

 • Kendskab til FDA (Den fælles offentlige digitale arkitektur)

 • Erfaring med Microsoft-teknologier

 • Kendskab til Cloud, automatisering, hosting.

 

Din personlighed

Vi søger en robust person som er løsningsorienteret, omstillingsparat og nytænkende. Man skal kunne bevæge sig rundt i mange forskellige enterprise miljøer og kunne bygge broer mellem eksisterende løsninger og skabelsen af nye arkitekture og løsninger. Stillingen medfører en spændende rejse, hvor strategi og større organisatoriske ændringer i fokus. Derfor efterspørges grundighed og et strategisk mindset hos den rette kandidat.

 

Du får:

 • Muligheden for at forme Danmarks IT Forsvar

 • Udfordrende projekter som spænder bredt

 • Et social miljø, hvor sparring og videreudvikling er i højsæddet

 • Work-life balance med mulighed for afspadsering 

 • Attraktiv pensionsordning med mulighed for livslang pension

 • Et agilt arbejdsmiljø 

 • God mulighed for at præge løsninger   

 

Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller IT rekrutteringsspecialist Andrea Haaber Ihle på tlf. 22 51 56 52.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest muligt ved at klikke her.

 

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

 

Hvad er Forsvarets PIT?

PIT er et program for IT-konsolidering og transformation. De arbejder på at levere den rette og bedst mulige IT til de danske soldater og resten af forsvaret. PIT omdanner forsvarets nuværende komplekse IT-struktur med mange forskellige opgaver og aktører til en mere gennemskuelig, stabil, sikker, effektiv og velfungerende løsning. PIT berører alt der lugter af IT i koncernen. Det er både militære og administrative systemer, tekniske løsninger og hardware som droner og satellitter. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Sorter efter tags