• LinkedIn Social Icon

© 2017 Human Point 

GÅ TIL TOP

Please reload

Aktuelle stillinger

Head of SEO til Obsidian Digital

26 Sep 2019

Har du stærke kompetencer inden for SEO og har du lyst til at blive en del af Obsidians lederteam?  Brænder du for at drive et hold af dygtige SEO-specialister og skabe ekstraordinære resultater for Obsidians kunder? Så vil vi gerne høre fra dig!

Obsidian Digital

Obsidian Digital er et datadrevet digitalt marketing bureau med specialister i SEO, Google Ads, Facebook Ads og CRO beliggende i København Ø. De hjælper både danske og udenlandske virksomheder med, at øge deres salg gennem udvikling og eksekvering af deres digitale marketingsstrategier. Deres mål er altid, at levere det størst mulige afkast til deres kunder og bidrage til at øge deres fremtidige digitale vækst! Deres nuværende kundeportefølje indeholder bl.a. Georg Jensen, Airtame og ClickOffice.

 

Jobbet

Du får ansvaret for at sikre det faglige niveau og den kontinuerlige udvikling i SEO-teamet. Det forventes, at du er passioneret og dygtig til at lave SEO-strategier, samt sætte retningen for det arbejde, der igangsættes for Obsidians kunder. Du bliver spillende træner, altså har du både ledelsesansvar og udøvende ansvar. Overordnet set er det dit ansvar, at SEO-teamet levere de bedste forretningsmæssige SEO-resultater og leverancer af høj faglig kvalitet til Obsidians kunder.

 

Kvalifikationer

Vi søger en erfaren SEO-konsulent, som enten allerede har haft en lignende lederstilling eller en senior, der er klar til sit næste karriereskridt. Så hvis du kan svare ja til ovenstående – og har en drøm om at stå i spidsen og udvikle dit eget SEO-team i en virksomhed med et skarpt fokus på at skabe gode kundeoplevelser, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

 

Vi søger en person med:

 

  • Praktisk kendskab til SearchMetrics, ahrefs, Screaming Frog og Google Analytics

  • 3-5 års erfaring med SEO

  • Naturlig proaktivitet og drive

  • Erfaring med kundeudvikling

  • Erfaring med teamledelse (her specifikt produktledelse og medarbejderledelse)

Som person er du ambitiøs, udadvendt, energisk og passioneret.

 

Du tilbydes

Du bliver en del af en virksomhed i vækst og samt en del af Obsidian familien. De arbejder hver dag på at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, hvor hver eneste medarbejder føler sig både glad og værdsat, samt hvor der skabes en stærk holdånd og vindermentalitet!

Du får:

 

  • frihed under ansvar

  • attraktiv lønpakke

  • fleksibilitet i dit arbejde

  • mulighed for at vokse og udvikle dine kompetencer

  • muligheden for at blive en del af det strategiske lederteam i Obsidian

 

Ansøgning 

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte IT Rekrutteringsspecialist Andrea Ihle på tlf. 22 51 56 52 eller på mail: Ahi@humanpoint.dk

 

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til søg her. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Sorter efter tags