Løsningsarkitekt til IT-sikkerhed hos DR

Vil du være med til at bygge bro mellem de overordnede politikker og krav og de konkrete sikkerhedsløsninger i DRs IT-infrastruktur? Har du flere års erfaring, hvor IT-sikkerhed har været en væsentlig del af arbejdet? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

DR søger en medarbejder, som brænder for at arbejde med IT-sikkerhed og som kan bygge bro mellem de overordnede politikker og krav og de konkrete sikkerhedsløsninger i DRs IT-infrastruktur.

Du holder dig hele tiden opdateret på trusler og IT-sikkerhed generelt, og du har en bred erfaring med at designe og implementere sikkerhedsarkitektur og – løsninger i kompleks IT-infrastruktur i organisationer med høje krav til IT-sikkerhed.

Du skal kunne håndtere alle faser fra konceptualisering, design over implementering og konfiguration til vilkår for drift og vedligeholdelse.

Infrastruktur og Service har ansvaret for drift og support af en lang række af DRs IT-systemer, som bl.a. dækker intern IT-infrastruktur, en række produktionssystemer indenfor TV og radio og DR.dk. Vi er et center med ca. 60 medarbejdere fordelt på seks teams.

Sikkerhedsteamet har til opgave at:

 • Oversætte standarder, best practice og det aktuelle trusselsbillede til konkrete løsningsdesign og konfigurationer i drift og infrastruktur

 • Monitorere og reagere på sikkerhedshændelser

 • Sikre governance, arbejde med processer og regler, og sammen med CISO’en sikre, at de følges

 • Være i tæt dialog med DR’s forretningsområder og rådgive om IT-sikkerhed

 • Rapportere på sikkerheds KPI’er mv.

 • Varetage systemansvar for sikkerhedssystemer i infrastruktur, som SIEM, EDR, PAM mf.​

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

Vi søger en innovativ medarbejder, der med reference til Centerchefen, kan tage ansvaret for at videreudvikle DR Infrastrukturs sikkerhedsarkitektur og indgå i et operationelt team af sikkerhedsspecialister. Det er et nyetableret team og du skal være med til at bygge det op i samarbejde med centerets lederteam, en sikkerhedsspecialist og en række virtuelle teammedlemmer fra f.eks. netværk, Linux, Windows & klientteams. Desuden vil der være et tæt samarbejde med vores eksterne SIEM/SOC (QRadar) samarbejdspartner og DRs CISO.

Dine opgaver spænder bredt:

 • Nøglerolle i implementering af tiltag i DR’s IT-sikkerheds program f.eks. identificere og implementere bedst mulig End Point Protection løsning på klienter eller udbygge SIEM-system med nye use cases

 • Gennemgå eksisterende sikkerhedsarkitektur, identificere designhuller og anbefale sikkerheds- forbedringer i forhold til best practise

 • Holde dig ajour med udvikling og ændringer i det digitale trusselsbillede for at sikre løbende tilpasning af løsninger

 • Varetage baseline-sikkerhedskonfigurationsstandarder for operativsystemer, netværkskonfiguration/segmentering og centrale forretningsapplikationer

 • Opbygge, udvikle og vedligeholde en IT-sikkerhedsarkitekturproces, der sikrer IT-sikkerhed tænkt ind i systemer og infrastruktur

 • Koordinere med CISO og revision om krav til implementering af tekniske sikkerhedsforanstaltninger samt kontroller og efterfølgende sikre, at de bliver implementeret i infrastrukturen

 • Gennemgå sikkerhedsteknologier, værktøjer og tjenester, og fremsætte anbefalinger til det bredere sikkerhedsteam i centeret og i DR Teknologi

Kvalifikationer

Du har enten solid erfaring fra en lignende position eller har en solid IT-faglig baggrund sammen med lysten og drivet til at arbejde dedikeret med IT-sikkerhed.

Som fagperson er du vant til at arbejde med flere opgaver og projekter samtidigt og ser det som en selvfølge at overholde og levere inden for de fastsatte mål og milestones. Dertil forstår du nødvendigheden af at arbejde struktureret med vidensdeling og udarbejdelse af teknisk dokumentation til dine kunder og kollegaer.

Dine analytiske kompetencer gør det muligt for dig hurtigt og kvalificeret at vurdere såvel indhold som omfang af de opgaver, som du varetager, ligesom du har et godt overblik og struktureret sikrer, at enhver opgave bliver løst kvalificeret og med høj brugertilfredshed.

Vi søger en medarbejder med en faglig profil, som omfatter:

 • Uddannelse indenfor IT på bachelor- eller kandidatniveau

 • Et par års erfaring i en rolle med sikkerhedsarkitekt eller en stilling, hvor IT-sikkerhed har været en væsentlig del af arbejdet

 • Flere års erfaring med at arbejde med IT på et teknisk niveau (helst som systemadministrator, softwareudvikler eller løsningsarkitekt)

 • Gerne erfaring med Enterprise Arkitektur og cloud arkitekturprincipper

 • Dyb forståelse af cyber- og informationssikkerhed og IT-compliance og gerne erfaring med risikostyring og rapportering

 • Mundtlige og skriftlige engelskkundskaber

 • Professionelle certificeringer er en fordel (f.eks. CISSP, CISM, CCSP, TOGAF)

Som person

Personlige egenskaber, der hjælper dig med at få succes i denne rolle, inkluderer evnen til at indsamle og analysere data, etablere fakta og fremstille dette i både skrift og tale. Evnen til at samarbejde med alle dele af organisationen, herunder it-ledelse, CISO, juridiske og forretningsmæssige interessenter.

Du har en selvmotiverende personlighed, arbejder struktureret og kan lide at tage ansvar og levere konkrete resultater.

Som person er du fleksibel og omgængelig, og du har nemt ved at bevare dit gode humør, når du møder folk på tværs af en organisation, hvor brugerne har vidt forskellige IT-forudsætninger.

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Du tilbydes

 • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar med en 37 timers arbejdsuge

 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen

 • Du bliver en del af en professionel og mangfoldig arbejdsplads med en uformel omgangstone

 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede digitale produkter.

 • 7 ugers ferie

 • Fitnesscenter

 • Kantineordning og gratis frugtordning

 • Pensionsordning

Du bliver en del af en fagligt stærk organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Fra det øjeblik du bliver en del af DR, vil vi støtte din personlige og professionelle udvikling, så du vokser med opgaven og virksomheden. Vi løser opgaver, som er helt centrale for DR og prioriterer at have det sjovt undervejs i et godt såvel socialt som fagligt fællesskab. Som teknologiarbejdsplads er DR særdeles interessant, da vi spænder over rigtig mange teknologiområder fra traditionel infrastruktur (on-prem og i cloud) til TV og radio produktion/afvikling til cloud teknologi til streaming, apps og dr.dk.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi til at kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

I DR lægger vi vægt på, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i vores hverdag. ​

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord? Læs mere om DR og DRs faglige organisationer.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags

GÅ TIL TOP

© 2017 Human Point 

 • LinkedIn Social Icon