Erfaren Java-udvikler med Azure Cloud erfaring

Vil du være med i agile udviklingsmiljøer med højt fagligt niveau og stor arbejdsglæde

Har du solid Java-erfaring, arbejdet med Microsofts Azure, og kunne du tænke dig et job, hvor du får de bedste muligheder for at bringe al din viden i spil, få masser af indflydelse og ikke mindst udvikle dine egne kompetencer undervejs?, så er det lige her.

I Alm. Brand har vi sat en ny og meget ambitiøs kurs og med købet af Codan bliver Alm. Brand Danmarks 2. største forsikringsselskab med digitalt salg og partnerskaber som helt centralt element. Vores produkter skal kunne sælges og formidles på flere digitale platforme og af partnere som fx VWSF (Audi, VW, Porsche m.fl.) og Sydbank – fuldt integreret i deres digitale platforme. Vi er midt i flyt af vores integrationer til åbne API’er på Azure platformen. Derefter skal vi forankre Codan i Alm. Brands systemer. Vi har brug for dig og din bredt funderede viden på tværs af Java, Azure, microservices og API’er. Du vil være en del af et agilt team der udvikler og vedligeholder løsninger samtidig med at du fagligt er forankret i Integrationsteamet med 13 erfarne Java-udvikler med høj faglig ekspertise.


Stort ansvar omkring Integrationsløsninger i tværfaglige agile teams

Dit overordnede mål er at udvikle løsninger – baseret på microservices i Java, Azure Cloud og Spring Boot, hvor blandt andet nyudviklede microservices udstillet som API’er skal muliggøre digitalt salg og partnerskabssalg. Som erfaren Java-udvikler driver du som en del af et autonomt agilt team nye initiativer hele vejen frem til løsningerne er implementeret og driftet (CI/CD)


Du kommer til at udfolde dine evner i tværfaglige, agile teams, der udvikler i 14-dages sprints. Dit arbejde omfatter:


 • At drive nye initiativer sammen med dit team fra første idé frem til endelig implementering og drift.

 • Udvikling af Java-baserede microservices på Azure Cloud og Spring Boot.

 • Videreudvikling af vores mange integrationer og opbygning af nye.

 • Arbejde sammen med frontend udviklere, Tia og SalesForce udviklere og med forretningsudvikling og UX’er.

 • Bidrag til vores fortsatte bevægelse mod et DevOps setup inklusive driftsautomatisering, automatiseret test m.m.


Vores tværfaglige teams består typisk af en Product Owner, Scrum Master, Forretningsspecialist, Forretningsudvikler, Frontendudvikler, Tester, UX’er samt udviklere fra vores forskellige platforme (CRM/Salesforce, integration, Forsikring m.fl.). Nøgleordet er tillid. Vi tror således fuldt og fast på, at de enkelte Squads er de bedste til at komme op med løsninger, der får teknologi og forretning til at gå op i en højere enhed. Stort ansvar går hånd i hånd med stor indflydelse og spændende opgaver.


Holdspiller med solid Java-erfaring og evne for at arbejde bredt

Vi leder efter en erfaren udvikler, der kan bringe sin erfaring med Java, microservices og API’er i spil i forskellige Squads og derigennem bidrage til udviklingen af fremtidens løsninger sammen med vores partnerskaber. Du kan lide at skabe resultater som del af et hold, hvor sparring og videndeling af afgørende. Da vi er i transformation, skal du trives i et miljø med mange forandringer – vi kender ikke vejen, så vi tilpasser løbende i takt med, at vi bliver klogere.


Som erfaren udvikler ved du også, hvornår en løsning er god nok til formålet, og du kan således sige stop og komme videre, så vi ikke spilder tiden på detaljer, der reelt ikke gør en positiv forskel. I den sammenhæng kan du udfordre dit agile team og forretningen, hvis en idé kræver unødig megen udviklingstid ift. værdien af løsningen. Det kræver gode kommunikationsevner og herunder evnen til at forklare svært teknisk stof til folk uden din egen ekspertise. Derudover rummer dit CV:

 • Solid software-udviklingserfaring og herunder mere end 5 års erfaring med Java – Spring Boot mm.

 • Gerne erfaring med Microsofts Azure APPs, Functions og Service bus og API Manager

 • Erfaring med microservices, API’er og Terraform

 • Erfaring med DevOps, automatiseret test og processer omkring releases og deployment

Arbejdssted

Alm. Brand på Midtermolen på Østerbro med udsigt over vandet tæt på Østerport Station og Langelinje.

Integration– din nye afdeling

Du får 13 gode kolleger på Alm. Brands hovedkontor på Midtermolen nær Østerport Station og med flot udsigt til vand og havnemiljø. Alle er meget erfarne udviklere i Java Spring Boot. Der er højt fagligt niveau og vi har fokus på vidensdeling, samarbejde og høj arbejdsglæde. Vi taler alle dansk og udvikler og dokumenterer på engelsk. Vi har kollegaer der foretrækker engelsk, så møder kan indimellem foregå på engelsk. Der vil være mulighed for hjemmearbejde flere dage om ugen og vi har normalt slet ikke rejseaktivitet.


Du tilbydes:

 • En stærk kultur, hvor folk er gode ved hinanden og sætter et godt samarbejde højt

 • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar

 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen

 • Du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone

 • Alm. Brand tilbyder dig et job med rigtig gode udviklingsmuligheder og en konkurrencedygtig lønpakke, som matcher dine kvalifikationer

 • En god kantineordning

 • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Alm. Brand har en effektiv beslutningsproces som gør, at der ikke er langt fra idé til handling. De tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid og samarbejde via en fælles team-baseret indsats. Du vil i høj grad få mulighed for at præge løsningerne i en konstruktiv dialog.

Ansøgning og kontakt

Er du vores nye kollega, så send os din ansøgning med CV hurtigst muligt. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.


Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Send derfor dit CV snarest til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Alm. Brand

Alm. Brand A/S er en dansk, finansiel koncern bestående af et børsnoteret holdingselskab, hvorunder der er en række datterselskaber. Koncernen driver virksomhed inden for skadesforsikring, samt liv- og pensionsforsikring.

Arbejdsglæde smitter og Alm. Brand Koncernen ønsker stor arbejdsglæde. Stor arbejdsglæde kan omsættes til engagement, motivation og tilfredshed. Vi forventer, at du som medarbejder bidrager positivt til udviklingen af Alm. Brand.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags