Full-stack udvikler med frontend-fokus søges til Schultz

Er du en skarp og selvkørende Full-stack udvikler, som særligt brænder for frontend udvikling? Er du god til at sætte dig ind i de nyeste teknologier og ønsker du at blive en del af en arbejdsplads, som arbejder på løsninger, der gør en forskel? Hvis det lyder som dig, så hører jeg meget gerne fra dig!Teamet

Du vil blive en del af Fundament teamet, som er et veletableret team med en meget velfungerende agil proces. Vi udvikler en SaaS platform/produktløsning som er udgangspunkt for flere forskellige informationsprodukter og portaler til forskellige kunder, inklusive vores egen informationsforretning.


I dag består teamet af ca. 7 udviklere, plus scrummaster, testmanager og product owner. Samarbejde og sparring vægtes højt og der søges en profil, som både kan bidrage med erfaring med frontend frameworks, teknik og tooling, men også med erfaring og flair for de gode, gennemtænkte UX løsninger og samarbejdet med UX konsulenter.


Arbejdsopgaver og ansvar

Du bliver en del af scrum teamet, og kommer til at arbejde med hele paletten fra analyse, design til udvikling.

Du får en afgørende rolle i både nyudvikling af spændende features og vores igangværende migrering fra AngularJS til React og Material-UI.


Kvalifikationer

Du har en relevant IT-faglig uddannelse og har minimum 3 års erfaring. Du motiveres af at skabe godt kode-håndværk med SOLID principper, hvor du både indtænker test, dokumentation og kvalitet i dine løsninger. Du har erfaring med følgende teknologier:

 • React

 • Typescript

 • C# og .Net Web API


Har du erfaring med følgende, så anses det som en fordel:

 • Material-UI

 • Andre frontend frameworks (Angular, AngularJS, Vue..)

 • Webpack konfigurationer og frontend tooling opsætning (linter, prettier mv.)

 • Unittest i Javascript

 • Forståelse for refaktorering og integrationer af frontends i brownfield projekter


Arbejdssted

Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde i Valby, centralt beliggende tæt på Valby Station. Schultz bor i et stort hus, med lækre møderum og plads til hyggekroge til både fredagsloungen og bordfodbold.

Du tilbydes:

I Schultz eksisterer en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre - de er ca. 80 udviklere, der sidder sammen i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job.


Derudover tilbydes du:


 • Muligheden for faglig udvikling samt arbejde med moderne frontend udviklingsplatforme

 • Blive en del af en fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen, som træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dit projekt.

 • Fleksible arbejdstider og work-life balance.

 • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.

 • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. De spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage, hackathons og rejser sammen.


Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk eller Rekrutteringsspecialist Caroline Sonne på tlf. 50 94 99 66 eller på mail cso@humanpoint.dk

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Schultz

Schultz har 160 ansatte, som alle gør en forskel.

Schultz har udviklet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration. Vi er markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og IT-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med i dag mere end 700.000 brugere på vores løsninger.
Aktuelle stillinger
Sorter efter tags

GÅ TIL TOP

© 2017 Human Point 

 • LinkedIn Social Icon