Full-stack udvikler søges til Cobham SATCOM

Er du en dygtig og passioneret full-stack udvikler? Er du vant til at bygge applikationer, der sikrer en høj kvalitet? Har du erfaring med Node.js/Next.js og RESTful APIs? Så vi vil rigtig gerne høre fra dig.
Teamet:

Det er vidensdeling der er i højsædet i teamet. Du vil blive en del af et lille team på 4 full-stack udviklere, 1 QA, 1 UX og så har du en motiverende leder. Teamet arbejder agilt med SCRUM


Arbejdsopgaver og ansvar

Du kommer til at bygge softwarekomponenter på tværs af hele teknologi stakken. Du vil bidrage på tværs af flere andre tekniske aktiviteter såsom DevOps og QA imens du arbejder tæt sammen med PO´en.


Du vil bygge applikationer, der sikrer, at den høje kvalitet er veldokumenteret som følger den nyeste kodning praksis og standarder.


Du kommer til at arbejde med nyudvikling på blandt andet deres B2B portal. Deres B2B portal er en handelsplatform til deres forretningskunder. Man arbejder blandt andet med ERP systemer og integrationer ind til ERP.Kvalifikationer

Du har en relevant IT-faglig uddannelse. Du motiveres af at skabe godt kode-håndværk, hvor du indtænker test, dokumentation og kvalitet i dine løsninger.


Du har erfaring med følgende teknologier:

 • Node.js / Next.js

 • Typescript

 • Postgreql

 • Docker

 • RESTful APIs

Det er ikke et krav men et plus, hvis du kender til følgende teknologier:

 • Devops skills

 • Javascript

 • Erfaring med opbygning af B2B portals


Du er selvkørende og åben minded for nye teknologier. Du er nysgerrig af natur og følger med i nye trends og teknologier.


Arbejdssted

Cobham SATCOM i Danmark har kontor i Lyngby. Cobham bor i et stort hus, med flotte møderum, hyggekroge med godt lysindfald, hvor man kan nyde en kop kaffe.Du tilbydes

I Cobham SATCOM er der en rar kultur, hvor der sparres og vidensdeles på livet løs. Der er et væld af forskellige nationaliteter så mangfoldigheden er stor. Der er over 100 udviklere i bygningen.


Desuden tilbydes du:

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter

 • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber.

 • Mulighed for faglig udvikling.

 • Frokostordning, pensionsordning, sundhedsordning m.m.


Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Mia Boldsen Müller på tel. 2866 3943 eller på mail: mbm@humanpoint.dk


TIltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til dette link

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Cobham giver lige ansættelsesmuligheder for alle ansøgere og forbyder diskrimination og chikane af enhver type uden hensyn til race, farve, religion, alder, køn, national oprindelse, handicap status, genetik, seksuel orientering, kønsidentitet eller udtryk eller enhver anden egenskab, der er beskyttet af føderalisme, statslige eller lokale love.


Lidt om Cobham SATCOM

Cobham SATCOM (tidligere Thrane og Thrane) er en førende producent af satellit- og radiokommunikation terminaler og jordstationer til land-, marine- og luftbårne applikationer. Vores mission er at forbinde mennesker overalt, hvilket giver pålidelig kommunikation og internetadgang overalt under de mest krævende forhold.

Vi påtager os og løser de største teknologiske udfordringer hver dag. Vi tilbyder givende karriereveje, konkurrencemæssige fordele og uovertrufne muligheder for vækst og udvikling. Ved at bruge den nyeste open source- og cloud-teknologi, Design Thinking og agile måder at arbejde på har vi taget hul på en digital rejse, som fundamentalt vil ændre den måde, vi gør tingene på. Cobham SATCOM har hovedkontor i København, Danmark og driver forretning over hele verden. I dag beskæftiger Cobham SATCOM cirka 500 mennesker i USA, Europa og Asien.


Aktuelle stillinger
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.