Full-Stack udvikler søges til Schultz

Kunne du tænke dig at være med til at påvirke beslutningerne i dit arbejde, og er du til flade strukturer, hvor der aldrig er langt fra idé til handling? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!


Det får du mulighed for som full-stack udvikler i Schultz. Du bliver en vigtig del af ét af vores produktudviklings-teams, som er kendetegnet ved at være 100% selvorganiserede, og du vil derfor få mulighed for at arbejde på den måde, der fungerer for dig og dit team.Teamet

Du kommer til at arbejde i et team som består af 4 udviklere, 1 arkitekt og 1 Produkt Owner.

Her er sparring og vidensdeling i højsædet. Teamet implementerer i øjeblikket Samtale modulet i Fasit. Hele projektet er en migrering/modernisering af et større sags og dokumentsystem for danske jobcentre.


Arbejdsopgaver

Som udvikler i teamet deltager du i:

 • Planlægning af milepæle og sprints

 • Design af løsningen

 • Implementering, test og dokumentation

 • Idriftsættelse og vedligehold af modulerne

 • Retrospekt og forbedring af udviklingsprocesser/værktøjer

 • Vidensdeling til øvrige teams

Du kommer til at arbejde med udvikling af et produkt til beskæftigelsesområdet, hvor vi arbejder tæt sammen i små, fokuserede teams. Hvert team består af fire udviklere, som er ansvarlige for deres egne moduler og ejer deres features fra vugge til grav. Alle kollegaer er på et højt fagligt niveau og hjælper gerne hinanden.


Vi arbejder hovedsageligt med Microsofts teknologistak suppleret med React, ElasticSearch og RabbitMQ. Continuous Delivery er en del af vores hverdag, og vi benytter Azure, Docker og Kubernetes. Vores motto er: ”Vi vil lave fede løsninger til glade kunder, mens vi har det sjovt”.


Kvalifikationer

Du er uddannet datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har +2 års erfaring efter endt uddannelse.


Vi lægger vægt på, at du:

 • er omhyggelig og tilstræber et højt kvalitetsniveau, hvor din kode er dækket af tests, og dit arbejde er veldokumenteret.

 • arbejder med både backend- og frontend.

 • har høj empati for slutbrugeren, og du værdsætter dit arbejdes betydning for brugeroplevelsen.

 • er en teamplayer, som kan se fordelen i vidensdeling og sparring.

 • har erfaringer med .NET Core, ASP.NET, C#, Entity Framework og måske også med React og Elastic Search.

Du finder det naturligt at tilegne dig ny viden og arbejde med nye teknologier, det er nemlig en nøgle for succes hos os.


I de første måneder har vil du være tilkoblet en såkaldt “buddy” som har særligt fokus på at hjælpe/sparre. Efter denne periode sparrer vi meget hyppigt i teamet eller med de specialister som har særligt kendskab til teknologien og/eller det aktuelle arbejdsområde.


Arbejdssted

Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde i Valby, centralt beliggende tæt på Valby Station. Schultz bor i et stort hus, med lækre møderum og plads til hyggekroge til både fredagsloungen og bordfodbold.

Du tilbydes:

I Schultz eksisterer en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre - de er ca. 80 udviklere, der sidder sammen i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job.


Derudover tilbydes du:

 • Muligheden for faglig udvikling

 • Blive en del af en fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen, som træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter.

 • Fleksible arbejdstider og work-life balance.

 • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.

 • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. De spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage, hackathons og rejser sammen.

Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til dette link Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Schultz

Schultz har 180 ansatte, som alle gør en forskel.

Schultz har udviklet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration. Vi er markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og IT-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med i dag mere end 700.000 brugere på vores løsninger.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags