IT Infrastrukturspecialist søges til FORCE Technology

Brænder du for infrastruktur? Er netværk og Linux lige noget for dig? Trives du med stort ansvar og kompleksitet, så er du måske den specialist vi søger til FORCE Technology.

Din profil

Vi søger en infrastruktur specialist med bred erfaring inden for netværk og Linux. Du bliver en del af stabsfunktionen IT, sikkerhed og applikationer.

Du er god til at skabe overblik, er struktureret og arbejder metodisk. Du er vant til at arbejde sammen som et team og kan navigere i spændingsfeltet, hvor planer og prioriterer kan ændres. Du trives både i driftsrollen og kan lide at være involveret i nye projekter.


Dine kompetencer Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med min. 5 års erfaring fra tilsvarende job.

Derudover har du særlig stærk på følgende områder:

  • Netværk: Switch netværk, Wi-Fi netværk, Firewall og netværk infrastruktur i MS Azure

  • Linux: Administration og vedligehold af klienter, servere og beregnings clustere, samt scripting og backup på denne platform


Du har sikkert også erfaring med flere af nedenstående eller tilsvarende:

  • Protocoller: VPN, DNS, DHCP, 802.1x, Radius, SMTP og SFTP

  • Systemer / Services: Xymon, Cisco Secure, Endpoint protection, Patch Management, X.509 certifikater og Oracle

Du kan gøre dig forståeligt på dansk og engelsk.


Dine opgaver og teamet Du bliver en del af IT-driftsfunktionen, som servicerer infrastrukturen for hele koncernen. I IT-driftsafdelingen får du 13 passionerede kolleger, hvor dit ansvarsområde er netværk og Linux. Din berøringsflade bliver stor, da du både samarbejder med dine kolleger i teamet men også med forretningen.

Du kan se frem til en alsidig, vekslende og udfordrende dagligdag. Dit fokus vil være på at udføre mangeartede driftsopgaver, løbende projekter og den daglige understøttelse af forretningen.

Af løbende projekter kan eksempelvis nævnes implementering af igangværende sikkerhedsløsninger og evt. nye sikkerhedsløsninger.

Derudover kan kan der komme større projekter, hvor du involveres, tages med på råd og også bliver en del af den efterfølgende proces.

Det kan eksempelvis være kø-system til beregningsclustere, virtualisering af fysiske Linux servere eller nyt LAN i fremtiden.


I starten vil du naturligvis blive sat godt ind i systemerne, og når du er godt på plads, så kan du regne med at ca. 70% af tiden vil være på drift og de resterende 30% vil være på udviklingsprojekter.


Arbejdssted

Du kommer til at arbejde på hovedkontoret, som ligger på Park Allé 345 i Brøndby.


FORCE Technology tilbyder

  • Stort ansvarsområde, hvor du bliver lyttet til og inddraget

  • Blive en del af et team, som hjælper hinanden og som er præget af humor

  • En professionel og dynamisk arbejdsplads unik arbejdsplads med en uformel omgangstone

  • Sundhedsforsikring, pension og løn efter kvalifikationer

  • Mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt


Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT Rekrutteringsspecialist Michael Jensen på tlf. 23 70 26 08 eller på mail: mje@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt, og der afholdes løbende samtaler. Upload derfor din ansøgning og CV på dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Lidt om FORCE Technology

FORCE Technology er en førende international teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed. Vi rådgiver og servicerer blandt andre energi- og miljøsektoren, olie- og gasindustrien, elektronik-, medicinal- og fødevareindustrien, den maritime industri og den offentlige sektor. Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på mere end 30 kontorer i 6 lande hjælper vi vores kunder igennem specialistrådgivning og kurser, laboratorieydelser og prøvning, on-site inspektion og måling samt unikke komponenter og produkter.

FORCE Technology er Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed. www.forcetechnology.com

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags