IT Systemadministrator til Network of Music Partners

Er du skarp på IT infrastruktur og har du kendskab til IBM Power servere? Trives du med store datamængder og meget varierende arbejdsopgaver? Er du kommunikativ stærk og vant til en stor berøringsflade? Lyder dette som dig, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.


Din profil

Vi søger en IT Systemadministrator som skal indgå i teamet, der varetager driften af IT infrastrukturen. Teknisk spænder du bredt, og er god til at skabe overblik og struktur. Du kan arbejde selvstændigt, men ved også, at sammen skabes de bedste resultater ofte. Du er nysgerrig af natur og trives med at tale med mennesker.


Dine kompetencer Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har sikkert siddet i et tilsvarende job i nogle år.


Du har et par års erfaring med følgende:

 • Hands on erfaring med systemet IBM i (eller iSeries eller AS/400)

 • SQL - både til udvikling og som analyseværktøj

Du taler dansk og kan begå dig på engelsk.


Dine opgaver og teamet Du bliver en del af et team på 3 kolleger, som varetager driften af IT infrastrukturen. Du kommer til at samarbejde med både udviklere, konsulenter, brugere (i mindre grad) og eksterne.

Virksomheden har en stor IBM installation med 2 Power servere, og der er masser af import- og eksportfiler. Importfilerne fra streamings selskaberne kan være op til 36 GB XML. De er ligeledes ved at lave et avanceret setup med backup via FlashCopy samt et projekt med setup for DR.

Opgaverne er meget varierende, og sammen i teamet hjælper I hinanden.

Eksempler kan på opgaver kan være følgende:

 • Administration, drift og overvågning af IBM Power servere med 4 IBM i partitioner

 • Konfiguration, drift og overvågning af IBM FlashSystem SAN systemer

 • Konfiguration af SolarWinds Serv-U FTP server

 • Support til udviklere, der ikke har dybere kendskab til IBM i og Db2 for IBM i

 • Support til brugere ifm. jobafvikling samt support til konsulenter ifm. periodiske kørsler

Har du kendskab eller interesse for InterForm, GoAnywhere eller open source, så er der også mulighed for at sidde med konfiguration og vedligehold af dette.


Arbejdssted

Du kommer til at arbejde på hovedkontoret i Mikado House, Rued Langgaards Vej 8 i København S.


Network of Music Partners tilbyder

 • Blive en del af en spændende virksomhed i vækst og ikke mindst en branche, hvor det du gør, gør en forskel

 • Stor berøringsflade og mange varierende opgaver

 • Attraktiv løn med god pension og sundhedsforsikringer

 • Mulighed for videreuddannelse

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte IT-Rekrutteringsspecialist Michael Jensen på tlf. 23 70 26 08, mail: mje@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt, og der afholdes løbende samtaler. Send derfor dit CV til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Lidt om Network of Music Partners A/S

Network of Music Partners er en joint venture virksomhed, som er ejet af PRS for Music og Nordic Copyright Bureau. Virksomheden tilbyder administrative services til musik copyright industrien og sikrer, at musikkunstnere får deres royalty, når deres sange afspilles af pladeselskaber og online musiktjenester. Network of Music Partners’ forretning er baseret på en IT-platform, der er blandt de bedste i verden. Pladeselskaber og online musiktjenester faktureres og distribuerer pengene til rettighedshaverne.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags