top of page

Senior backend udvikler til Stella Care

Har du solid erfaring med C# og API? Kunne du tænke dig at være det tekniske fyrtårn og få stor indflydelse? Kan du lide at se dine løsninger blive anvendt i praksis hurtigt, og har du lyst til at hjælpe mennesker med demens?Teamet:

Virksomheden er markedsleder inden for deres felt, og du kan se frem til at arbejde med 10 passionerede kolleger.

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam, som designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør de med GPS-lokalisering af personer med demens gennem app og GPS-enheder, hvor produkterne spænder fra traditionelle GPS-trackere, GPS ure til overfaldsalarmer. De udvikler blandt andet software til Smart-ure, så det kan benyttes som

GPS-sporingsenheder.


Lige nu er de gennem en større transformation, hvor de er ved at kvalitetssikre en ny platform og migrere bestående kunder fra gammel til den nye platform. Herudover implementering af nyt Samsung ur, AD integration til kommunernes AD og implementering af login i app og på web med MitID. Kulturen er inkluderende, åben og ansvarlig. Teamet bærer præg af samarbejde og passion. Det er tilladt at lave fejl og der er masser af plads til holdninger og meninger. Vejen fra idé til handling er kort.


Din rolle i teamet:

Du får nøglerollen i teamet og vil derfor få et stort ansvar og ikke mindst indflydelse. Du formår, at løfte niveauet på deres softwareudvikling og sætte kodestandarder samt kvalitetssikre de løsninger, som teamet skaber. Du får ligeledes stor indflydelse på specificering, design, implementering og idriftsættelse.

Du får et tæt samarbejde og sparring med CTO og kommer til at kende hele arkitekturen og forretningslogikken.


Arbejdsopgaver:

Arbejdsopgaverne er meget varierende men vil primært være på backend relaterede opgaver. Eksempler herpå kan være:


 • Specificering, design, implementering og idriftsættelse af løsninger Udarbejdelse og sikring af skalerbare løsninger - primært API og tilhørende

 • Micro Services og Database

 • Vejledning og instruktion af yngre udviklere


Din rolle vil også være, at skabe overblik over hvilke løsninger, der skal vælges, og hvordan de skal implementeres.


Kvalifikationer:

Du er teknisk stærk og kan begå dig på overordnet niveau og samtidig dykke ned i detaljen. Du har formentlig en god forståelse for processer og evner at tænke flere skridt frem. Herudover kan du nikke genkendende til:


 • Solid erfaring med C#/ASP.NET Core

 • Praktisk erfaring med MySQL og Entity framework

 • God erfaring med udvikling af REST API og tilhørende integration til resten af backend

 • God forståelse for arkitektur

 • Arbejdet med processerne specificering, design, implementering og idriftsættelse

 • Struktureret, analytisk og øje for detaljer

 • Teamplayer som kan tage ejerskab


Arbejdssted

Stella Care er beliggende i skønne lokaler på Kalkbrænderiløbskaj 6A i København Ø, og ligger lige ned til vandet.


Stella Care tilbyder

 • En garanti for, at det du gør, gør en forskel for rigtig mange mennesker

 • Stort ansvar med indflydelse og ikke mindst fleksibilitet

 • Store udviklingsmuligheder både fagligt som personligt

 • En virksomhed med entreprenørånd, passion og som er lydhør

 • God kantineordning - Meyers

 • Sundhedsforsikring og pension

 • Attraktiv løn

Er du nysgerrig, så tag en kig på deres hjemmeside, og læs mere om, hvordan de gør en forskel samt se deres attraktive produktsortiment: www.stellacare.dk


Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CEO Mia Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk


Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor gerne dit CV til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.


Lidt om Stella Care

Stella Care startede i 2012, og er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Deres mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst. Stella Care er markedsleder inden for deres felt, og benyttes i dag af mere end 50 kommuner i Danmark og er på vej ind i resten af Skandinavien.

Comments


Aktuelle stillinger
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page