Senior Full-stack udvikler søges til Schultz

Er du en skarp og selvkørende Full-stack udvikler? Er du god til at sætte dig ind i de nyeste teknologier og ønsker du at blive en del af en arbejdsplads, som arbejder på løsninger, der gør en forskel? Og kan du godt lide at påvirke beslutningerne i dit arbejde? Hvis det lyder som dig, så hører vi meget gerne fra dig!Teamet

Du vil blive en del af afdelingen for Softwareprodukter og projekter. Teamet udvikler og vedligeholder produkter til beskæftigelsesområdet - primært i form af web- og mobilløsninger baseret på moderne udviklingsplatforme og -værktøjer fra Microsoft-verdenen.


I dag består teamet af ca. 7 medarbejdere, inkl. Scrummaster og Product Owner. I teamet sidder der 3 dygtige fullstack udviklere, som du vil få et tæt samarbejde med. Der vil være en del samarbejde på tværs i Schultz.


Arbejdsopgaver og ansvar

Du kommer til at arbejde med forretningskritiske systemer, hvor både borgere og ansatte i forvaltningen er blandt slutbrugerne. Du kommer til at udvikle mobil-apps til borgere, virksomheder og sagsbehandlere, som i forvejen anvender services fra teamets to større webapplikationer, herunder et fagsystem og deres BI- og AI-løsninger.

De arbejder hovedsageligt i Microsofts teknologistak suppleret med React, Flutter, RabbitMQ og ElasticSearch. Agil udvikling og samarbejde ligger dybt i deres DNA, og Continuous Delivery er en del af deres hverdag, hvor de blandt andet benytter Git, Azure DevOps Server og Octopus Deploy.Kvalifikationer

Du har en relevant IT-faglig uddannelse f.eks., datalog, ingeniør, cand.it., datamatiker e.l. og har + 5 års erfaring efter endt uddannelse. Du motiveres af at skabe godt kode-håndværk, hvor du både indtænker test, dokumentation og kvalitet i dine løsninger. Du har erfaring med følgende teknologier:

 • .NET eller ASP.NET

 • C#

 • Entity Framework

 • SQL server

 • Typescript

 • React og/eller AngularJS

 • ElasticSearch

 • Azure

Du er rigtig god til at prioretere og er god til at "holde tungen lige i munden", da tingene godt kan være komplekse og hvor god planlægning er en vigtig faktor.


Arbejdssted

Schultz er beliggende i Spinderiet i Annexstræde i Valby, centralt beliggende tæt på Valby Station. Schultz bor i et stort hus, med lækre møderum og plads til hyggekroge til både fredagsloungen og bordfodbold.

Du tilbydes:

I Schultz eksisterer en flad struktur, hvor et væld af forskellige fagligheder arbejder side om side og gør hinanden bedre - de er ca. 80 udviklere, der sidder sammen i et unikt udviklermiljø. Som medarbejder hos Schultz træder du ind på en arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for at præge dit eget job.


Derudover tilbydes du:


 • Muligheden for faglig udvikling

 • Blive en del af en fondsejet virksomhed med over 350 år på bagen, som træffer langsigtede beslutninger og tør investere i fremtiden.

 • Frihed, ansvar og indflydelse i dit arbejde og på dine projekter.

 • Fleksible arbejdstider og work-life balance.

 • Frokostordning, massageordning, fredagsbar, løbeklub m.m.

 • En arbejdsplads, som prioriterer det sociale kit og de faglige fællesskaber. De spiller bordfodbold, skåler i fredagsbaren, holder innovationsdage, hackathons og rejser sammen.


Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende, send dit CV til dette link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om Schultz

Schultz har 180 ansatte, som alle gør en forskel.

Schultz har udviklet sig fra at være en stærk informations- og indholdsleverandør til nu også at være en markant it-leverandør, der udvikler løsninger til digitalisering af den offentlige sagsbehandling og administration. Vi er markedsledende leverandør af lovinformationsportaler og IT-understøttelse af arbejdsgange til både private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder med i dag mere end 700.000 brugere på vores løsninger.
Aktuelle stillinger
Sorter efter tags