top of page

Uopfordret CV til kommende stillinger og opgaver

Vil du rigtig gerne stå i Human Points CV database, så er det nødvendigt at du giver dit samtykke til dette.

Til konsulenter (freelance):

Vi kan hjælpe dig med at finde din næste opgave.

Det kan være svært som selvstændig at få viden, omkring hvor de forskellige projekter gemmer sig hos kunderne. Det ved vi! Vi har flerårige relationer til vores kunder og kender deres behov og hvad de søger, og vi skaber det match så alle er tilfredse. Vi vil altid være i en løbende dialog med vores konsulenter, for at høre hvor du er lige nu, og informere omkring hvad der er af spændende muligheder af åbne opgaver.

Til kandidater (til fastansættelser):

Vi har over 20 års rekrutteringserfaring, og kan derfor godt kalde os specialister på dette felt. Vi har en stor kundeportefølje og kan matche kompetencer med efterspørgslen fra kunderne, så både kandidaten og kunden bliver tilfredse.

Human Point arbejder for mange forskellige virksomheder – digitale bureauer, små- og mellem store virksomheder og store danske koncerner. Vi får løbende henvendelser fra kunder som efterspørger profiler lige fra udvikling til salg, marketing og projektledelse samt på direktør niveau.

Vi har et værdisæt i vores rekrutteringer der hedder gensidig respekt, ordentlighed, ærlighed og god kommunikation. Det handler om at alle parter for en god oplevelse i denne proces, og et ord er et ord. Vi arbejder efter disse værdier og forventer det også af vores samarbejdspartnere, så der er tryghed med det samarbejde vi har med hinanden.

Gå ind på dette link og sæt dit CV ind så finder vi matchet.

eller kontakt os på tlf. 2866 3943.

Aktuelle stillinger
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page